Apartament modern cu terasă și o priveliște de vis- Bellevue Residence

  • 329.000€
Strada Stejerișului

Descriere

RIAN IMOBILIARE vă propune spre vanzare o proprietate modernă în cartierul Bellevue Residence, un complex cu acces privat, la câteva minute de centrul istoric al orașului de la poalele Tâmpei,  Brașov .

Vă oferim acest apartament compus din 2 camere, în suprafată de 80mp, situat la primul etaj al unui bloc de locuințe cu 5 etaje , în interiorul căruia descoperim un spatiu de locuit generos, ce ne surprinde plăcut  prin creatia modernă si luxul oferit .

Compartimentarea este una practică, astfel că, în apartamentul decomandat, la  intrare găsim un hol de acces ce face trecerea spre un living cu dinning,  spatios si luminos , cu suprafată vitrată amplă,  cu un mobilier modern , o bucătărie open space, mobilată si utilată , cu acces către o terasa special amenajată, ideală pentru momentele de liniște si relaxare, urmate de  locul de odihnă, dormitorul si grupul sanitar .

Această proprietate oferă o arhitectură frumoasă, un design special conceput, cu atentie deosebită chiar si la cele mai mici detalii, cu finisaje premium si cu dotări atent selectionate .

Mentionăm că, terasa este in suprafață de 17mp.

Totodată , proprietatea dispune de un loc de parcare subteran si o boxă .

Deasemenea , apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum se vede si in fotografii si este potrivit atât pentru o locuintă  familială cât si pentru o investitie în domeniul turistic- hotelier .

În concluzie, avantajele proprietătii sunt : poziționarea într-un cartier exclusivist de maxim interes, priveliștea superbă asupra orașului (nefiind obturată de nicio cladire), accesul facil spre Centrul Vechi, inima istorică a orașului cu emblematica Biserică Neagră, cu clădirile conservate din perioada saxonă , cu Piața Sfatului încadrată perfect de restaurante, cafenele , terase, magazine, imagine completată de plimbarile cu telecabina pe muntele Tâmpa .

Pentru informații suplimentare vă invităm la o vizionare sau la o discuție telefonică.

  • Adresă Strada Stejerișului
  • Localitatea Brașov
  • Județul Brașov

Detalii

Updated on mai 16, 2024 la 9:54 am
  • Preț: 329.000€
  • Suprafața proprietății: 80 m²
  • Anul construirii: 2008

Informații de contact

Vezi anunțurile
Cristi Mircea

Cere o ofertă

Compare listings

Comparaţie
Cristi Mircea
  • Cristi Mircea