Casa viitorului tău și a întregii familii

  • 299.000€
Cristian

Descriere

RIAN IMOBILIARE vă propune spre vânzare o casa Smart în localitatea Cristian, a județului Brașov.
Casa este construită pe parter si etaj, cu suprafata utilă de 119.42mp și dispune de garaj/anexă.

Terenul este în suprafată de 640 mp.

Proprietatea beneficiază de un pachet Smart prin care :
-se poate controla sistemul de iluminat, se pot crea scenarii de lumini și acestea se pot gestiona din aplicație sau intrerupător, se oferă posibilitatea controlului temperaturii din casă pe zone, se poate activa sau dezactiva alarma din aplicație sau intrerupator, se poate face monitorizarea de la distanță (inchis, deschis) a ușilor/ferestrelor din întreaga locuintă.

Deasemenea, imobilul dispune de  avertizare în caz de inundații, incendiu sau intrare prin efracție .Toate aceste funcții sunt centralizate într-un sistem, cu o singură aplicație .

Parterul este compus din: hol de acces, un living cu o bucătăria tip open space, cămară/C.T, birou, baie, casa scării, o terasă generoasă, garaj/anexă.
Etajul este compus din: un hol, două dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie și dressing, având în componența sa, un balcon, o baie, ce deservește celălalt dormitor cu dressing si o superbă terasă.
Printre materialele folosite la construcție regăsim: zidărie Porotherm de 30cm, sistem acoperis Sika, izolatie exterioară cu polistiren de 10cm, sistem de incălzire în pardoseală Tece, tâmplărie Salamander 76mm, cu 5 camere și cu sticlă antiefractie.
Casa dispune de finisaje de calitate, din gama premium.
Achiziția se poate face si de o societate cu posibilitatea de taxare inversă a TVA-ului .

Așadar, te invităm  la o experiență unică, în care vei găsi tot ceea ce înseamnă calitate în dezvoltare imobiliară, vei putea decide dacă proiectul imobiliar se adaptează  stilului de viată dorit și noi vă vom oferi toate informațiile necesare, încât , ”acasă”  să nu fie doar un concept ci să devină o realitate .

Pentru informatii suplimentare vă invităm la o vizionare sau la o discutie telefonică.

  • Adresă Cristian
  • Localitatea Cristian
  • Județul Brașov

Detalii

Updated on mai 14, 2024 la 12:31 pm
  • Preț: 299.000€
  • Suprafața proprietății: 164 m²
  • Suprafața terenului: 640 m²
  • Anul construirii: 2022

Informații de contact

Vezi anunțurile
Ionuț Barabaș

Cere o ofertă

Compare listings

Comparaţie
Ionuț Barabaș
  • Ionuț Barabaș