Pensiune – o afacere la cheie – în localitatea Cristian

  • 1.500.000€
Cristian

Descriere

RIAN IMOBILIARE vă propune spre vanzare o pensiune exceptională ce îmbină armonios arhitectura traditională cu arhitectura modernă oferind un cadru de relaxare special, situată într-o zonă bună a localității Cristian .
Proprietatea este acum disponibilă pentru o eventuală afacere, intr-o zonă turistică în plină ascensiune si se predă cu actele, firma si avizele necesare functionării imediate a acesteia.
În decursul timpului, spațiul de locuit si mobila care-l decora au spus multe despre oamenii acelor locuri si mai ales despre valorile lor, de aceea în proprietatea ce urmează să o prezentăm nu ne putem gândi doar la obiecte, catalogându-le frumoase și confortabile ci și la valorile materiale și spirituale ce o întregesc.
Un aspect seducator îti atrage atenția la această proprietate, mobilierul ce aduce rafinament si eleganță, iar pentru cunoscători armonia stilului clasic cu cel Art Nouveau (Arta Noua ) este copleșitor, ceea ce îi oferă spațiului din interior viață, culoare, pasiune. Așadar ,încăperile arată într-un anumit fel, parcă, ne-am afla intr-o lume veche …dar si nouă …aceea dorită de toți ideală.
Proprietatea este compusă din mai multe componente (constructii) după cum urmează : constructia C1-cu regim de inaltime P+M, edificată in 2016 ,cu suprafața utilă desfasurată de 320mp, construcția C2- anexă-foișor cu regim de inalțime P, edificată in 2016, cu suprafața utilă desfașurată de 23mp, C3-construcție anexă-sala de mese cu regim de inălțime P , edificată in 2016, suprafața utilă desfașurată de 101mp, C4-construcție cu regim de inălțime P+M, edificată in 2016, suprafața utilă desfașurată de 338mp, C5-construcție anexă-saună cu regim de inalțime P, edificată in 2016, suprafața utilă desfasurată de 24mp, C6-construcție anexă compusă din piscină si centrală, cu regim de inaltime P , edificată in 2022, suprafața utilă desfasurată de 82mp, toate acestea fiind încadrate pe un teren in suprafață totală de 1534mp.
Pensiunea ne oferă un interior cu un design plin de rafinament si eleganță, fiecare corp de cladire avand câte un living de poveste care pare a fi spațiul ideal de relaxare si socializare, special conceput astfel încât lumina naturală să creeze o atmosferă caldă si primitoare, apoi urmează spațiul dedicat odihnei: dormitoarele, fiecare dintre ele fiind gândite cu o atentie sporită la detalii.
Sala de luat masa este plasată în centrul proprietații cu o bucatarie amenajată și utilată impecabil, ce îmbină pasiunea pentru gătit cu bunăstarea ce ți-o oferă amenajarea acestui spațiu, cu un design ce te poartă într-un univers architectural unic si special.
Un alt punct de atractie îl reprezintă zona de foișor cu o amenajare tradițională în care lemnul si cărămida sunt materialele principale iar locul pentru grătar se află in centrul acestui minunat loc de luat masa.
Totodată, piscina si sauna pot fi punctul principal de atracție si sunt create parcă pentru a întregii atmosfera idilică dată de momentele de relaxare alături de prieteni si familie.
În interiorul acestei proprietăți găsim si un spațiu special amenajat si utilat potrivit pentru frizerie/coafor.
Deasemenea, nu se poate trece cu vederea designul peisajistic ce completează întreaga proprietate , grădina frumos amenajată cu spații verzi atent îngrijite ,obiecte de artă atent selectionate , băncuțe special concepute pentru momentele de liniște , arcade din lemn cu plante ce te duc intr-o atmosferă feerică intr-o lume de basm.
Locația este excelentă datorită poziționării față de orașul Brașov fiind foarte aproape și de alte puncte turistice cum ar fi cetatea Râșnov, Dino Parc, Peștera Râșnoavei, castelul Bran. Se pot efectua drumetii, profitând de oferta montană avută la dispoziție ca punct de plecare din această pensiune. Proprietarul își oferă disponibilitatea și către un schimb cu alte proprietăți și o diferență în bani.
Pentru informații suplimentare vă invităm la o vizionare sau la o discuție telefonică.

  • Adresă Cristian
  • Localitatea Cristian
  • Județul Brașov

Detalii

Updated on mai 13, 2024 la 12:19 pm
  • Preț: 1.500.000€
  • Suprafața proprietății: 888 m²
  • Suprafața terenului: 1534 m²

Informații de contact

Vezi anunțurile
Cristi Barabaș

Cere o ofertă

Compare listings

Comparaţie
Cristi Barabaș
  • Cristi Barabaș